ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στρώθηκε το χαλί 30 μέτρων για τα βραβεία Wiz 50 Best Restaurants

Δείτε τα στιγμιότυπα

Μαρία Σάββα

Το WiZ GUIDE, κορυφαίος οδηγός διασκέδασης, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον θεσμό «50 BEST Restaurants» στην Κύπρο. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να προσφέρει μια όσο το δυνατόν αντικειμενική αξιολόγηση της ανερχόμενης γαστρονομίας στη χώρα, προωθώντας τη διαφάνεια και τη δημιουργία υπεραξίας για την περαιτέρω εξέλιξή της.

Δώδεκα επώνυμοι κριτές από την Κύπρο και την Ελλάδα αξιολόγησαν ανώνυμα εκατοντάδες πιάτα, βαθμολογώντας τα βάσει σταθερών κριτηρίων. Η λίστα περιλαμβάνει τα κορυφαία κυπριακά εστιατόρια για το έτος 2023, και τα κριτήρια βασίζονται σε αντίστοιχους διεθνείς θεσμούς.

Ο σκοπός του θεσμού είναι να δημιουργήσει κίνητρα για την αναβαθμισμένη τοπική βιομηχανία εστίασης, προωθώντας την επιστημοσύνη, την αντικειμενικότητα και τη διαφάνεια. Η απονομή των βραβείων WiZ 50 Best Restaurants θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις 8μμ, στο HILTON.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλης γιορτής της εστίασης η διακόσμηση έχει στηθεί, με το 80 τετραγωνικά μέτρα (30 μέτρα μήκος x 2 μέτρα πλάτος) χαλί να έχει στρωθεί. Στην είσοδο του ξενοδοχείου στήθηκε ένα ακόμη κόκκινο χαλί το οποίο θα οδηγεί τους καλεσμένους της βραδιάς στον χώρο της δεξίωσης.

Να σημειώσουμε πως στην παρουσίαση της τελετής θα δούμε την Αφροδίτη Δερματά και τον Δημήτρη Δερματά και την διασκέδαση της βραδιάς θα αναλάβει μπάντα LA Luna.

Στιγμιότυπο από την πρόβα των παρουσιαστών

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS