ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα

Η πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νεφώσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη σύντομη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και το απόγευμα στα νότια και τοπικά στα ανατολικά παράλια ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λιγο ταραγμένη και αργότερα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα νοτιοδυτικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και νότια παράλια, ενώ αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά ομίχλη κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή αναμένεται πτώση για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X