ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έτσι θα είναι ο καιρός το ΣΚ

Σήμερα, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένονται την Κυριακή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής, η οποία θα αυξηθεί παροδικά την Κυριακή.

Σήμερα, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, στα προσήνεμα ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, αλλά στα υπήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ταραγμένη, αλλά αργότερα, στα προσήνεμα, μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές ή και μέσες νεφώσεις, αλλά το απόγευμα θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Αργά το απόγευμα και το βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, που στα δυτικά και στα βόρεια δυνατό να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X