ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Στον εισαγγελέα ακόμα ένας ηθοποιός για σεξουαλική παρενόχληση

Προ των πυλών της δικής του κινήματος των #metoo.

newsroom must

Με εισαγγελική παράθεση κλήθηκε ακόμα ένας ηθοποιός έπειτα από καταγγελία γυναίκας στο σωμάτιο του ηθοποιού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο πρόεδρος του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας, φέρεται πως ο εν λόγω ηθοποιός τέλεσαι την παρακείμενη στον Εισαγγελέα πράξη κατά το έτος 2020. Πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να αρνήθηκε τα όσα τον κατηγορούν, ισχυρίζοντας μάλιστα συναίνεση του θύματος στην εν λόγω πράξη.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος που έχει αναλάβει τις υποθέσεις περί σεξουαλικής κακοποίησης όχι μόνο στον θεατρικό αλλά και σε άλλους χώρους, αξιολόγησε τα αποδεικτικά στοιχεία, καταλήγοντας στο συμπέρασμα απαγγελίας κατηγορίας του εν λόγω ηθοποιού. Ο ηθοποιός αναμένεται να απολογηθεί στον αρμόδιο ανακριτή, καθώς η απολογία του αυτή φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα ποινική απόφαση που πρόκειται να αποφασιστεί.

Γενικότερα, η συγκεκριμένη δίωξη είναι η τέταρτη κατά σειρά , έπειτα από αυτή των ηθοποιών Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρου Φιλιππίδη, οι οποίοι κρατούνται προσωρινά στις φυλακές της Τρίπολης που ειδικεύονται στην φιλοξενία κρατούμενων με ιστορικό κακοποίησης. Ενώ αναμένεται η πρώτη δική του κινήματος #metoo, στις 12 Ιανουαρίου του 2022, για την υπόθεση της Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία υπήρξε φάρος του κινήματος αυτού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση