ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Στον ακριβότερο ταχυδρομικό κώδικα των ΗΠΑ

Η ζωή σε ένα από τα ακριβότερα νησιά στον κόσμο

Ο Mel Brooks, η Julia Roberts, και η Orpah είναι μόνο μερικές από τις διασημότητες που έχουν σπίτια στο Fisher’s Island.

Πρόκειται για τον «ακριβότερο» ταχυδρομικό κώδικα των Η.Π.Α., καθώς ο μέσος όρος εισοδήματος των κατοίκων είναι τα 2,2 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, σύμφωνα με το CNN, σε αυτό το ακριβό νησί κάνουν όλοι τεστ κορωνοϊού, τη στιγμή που στο Mαϊάμι (το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση) οι έλεγχοι είναι σπάνιοι.

Στο νησί, η μέση τιμή θέσης στην προκυμαία είναι 2,9 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, πολλοί κάτοικοι πληρώνουν ένα υψηλό ποσό για την κάρτα μέλους, που τους δίνει ελεύθερη πρόσβαση στις κοινόχρηστες πισίνες του νησιού, τα 17 γήπεδα τένις και τις ιδιωτικές παραλίες με άμμο από τις Μπαχάμες.

Για να επισκεφθεί κάποιος το Fisher’s Island, ο μόνος τρόπος είναι με ιδιωτικό σκάφος. Πρόσβαση έχουν οι 800 οικογένειες που ζουν εκεί, όπως και οι φιλοξενούμενοί τους.

Όμως το Business Insider κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια εισόδου και παρουσιάζει πώς είναι η ζωή στον «ακριβότερο ταχυδρομικό κώδικα», αλλά και την ιστορία του τόπου.

Πηγή: Η Καθημερινή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση