ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στο νοσοκομείο ο Boris Johnson

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Βρετανός πρωθυπουργός προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις λίγες ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις λίγες ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Downing Street, πρόκειται για ένα προληπτικό μέτρο καθώς επιμένουν τα συμπτώματα του κορωνοϊού, δέκα ημέρες μετά τη διάγνωση.

Μάλιστα στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός ευχαριστεί τους υπαλλήλους του εθνικού συστήματος υγείας για την προσφορά τους.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή η αναπληρώτρια Αρχίατρος της Αγγλίας Τζένι Χάρις δήλωσε ότι η Βρετανία δεν πρέπει να αρχίζει να αίρει τους περιορισμούς στην κοινωνική επαφή, μέχρι να καταστεί σαφές ότι υποχωρεί η μετάδοση του κορωνοϊού, διαφορετικά ένα δεύτερο κύμα μπορεί να υπάρξει,

«Το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε να κάνουμε είναι αφού έχουμε αναπτύξει όλες αυτές τις προσπάθειες, με όλους να προσπαθούν να κάνουν το σωστό -σχεδόν όλους- σε ολόκληρη τη χώρα, τελικά να άρουμε τους περιορισμούς πάρα πολύ νωρίς και να έχουμε μια δεύτερη κορύφωση», δήλωσε.

«Έτσι θα πάει χαμένη η προσπάθεια που έχουμε καταβάλει. Και θα πρέπει ακόμη να ξεπεράσουμε την πρώτη κορύφωση της καμπύλης της επιδημίας, και στη συνέχεια να δούμε τις λεπτομέρειες (των περιορισμών)».

πηγή Η Καθημερινή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X