ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στο Instagram των 10 διάσημων του Survivor

Λίγο πριν την πρεμιέρα του σόου εμείς μπήκαμε στους προσωπικούς λογαριασμούς των 10 διάσημων που μπήκαν στο reality

newsroom must

Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για την πρεμιέρα του Survivor το οποίο μετά από δυο χρόνια απουσίας επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και όπως είναι αναμενόμενο, οι φαν του γνωστού reality έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση.

Όπως έγινε γνωστό, το ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00, ενώ θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.15 και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η αναχώρηση των παιχτών, παρά το ότι ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε τελικά μια μέρα πριν και κάτω από  αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Κατά την άφιξή τους στον Άγιο Δομίνικο, όπου η κατάσταση με τον κορωνοϊό φαίνεται ότι είναι ελεγχόμενη, τα μέλη της αποστολής έμειναν σε ολιγοήμερη καραντίνα και έπειτα, μεταφέρθηκαν στο σημείο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα.

Με αφορμή την πρεμιέρα που πλησιάζει, εμείς ψάξαμε στους προσωπικούς λογαριασμούς των διάσημων στο Instagram και βρήκαμε τα τελευταία τους posts. Να θυμίσουμε πως την ομάδα των διάσημων αποτελούν οι Μιχάλης Αρναούτης, Άννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Περικλής Κονδυλάτος,Γιώργος Κοψιδάς,Αγγελική Λάμπρη, Αλέξης Παππάς,Κάτια Ταραμπάνκο και Τριαντάφυλλος. Ας δούμε μερικά στοιχεία γι' αυτούς και έπειτα τις τελευταίες μέχρι στιγμής αναρτήσεις τους στο Instagram (24/12 - 15:30 μμ).

Μιχάλης Αρναούτης, 41 ετών, Πυγμάχος: Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike, έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά όπου παρέμεινε αήττητος για 18 επαγγελματικούς αγώνες. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by "Mighty" Mike Arnaoutis (@mikearnaoutis)

Άννα Μαρία Βέλλη, 30 ετών, Ηθοποιός/ Youtuber: H Άννα Μαρία Βέλλη  γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα.  Είναι youtuber και ηθοποιός. Στο youtube θα τη βρείτε ως Ami Yami.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AnnaMaria Velli (@amiyiami)

Ελευθερία Ελευθερίου, 31 ετών, Τραγουδίστρια: Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι Κύπρια τραγουδίστρια και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της σε μουσικό τηλεοπτικό show.

Πάνος Καλλίδης, 43 ετών, Τραγουδιστής: Ο Πάνος Καλίδης γεννήθηκε στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ τη μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Πανος Καλιδης (@panoskalidis)

Περικλής Κονδυλάτος, 41 ετών, Σχεδιαστής κοσμημάτων: O Περικλής είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pericles Kondylatos (@pkondylatos)

Γιώργος Κοψιδάς, 45 ετών, ηθοποιός: Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα και ήδη από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Η πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια ήταν σε εταιρεία καθαρισμού στο δήμο. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών. Έχει παίξει σε πολλές σειρές. 

Αγγελική Λάμπρη, 45 ετών, Ηθοποιός: Η Αγγελική γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Στην Αθήνα πήγε για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές. Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στη σειρά «Οι αγνοημένοι». Το κοινό όμως την αγάπησε πολύ για τον ρόλο της στο «Πάρα πέντε». Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και ταινίες. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aggelikilampri (@aggelikilampri_official)

Αλέξης Παππάς, 34 ετών, Ηθοποιός: Ο Αλέξης όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ. Σίγουρα τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Μέσα από το μόντελινγκ έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα. Παράλληλα με το μόντελινγκ στην Αμερική, σπούδασε υποκριτική, ενώ πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ.

Κάτια Ταραμπάνκο, 24 ετών, Μοντέλο: Η Κάτια Ταραμπάνκο κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. 

Τριαντάφυλλος, 43 ετών, Τραγουδιστής/Συνθέτης: Ο Τριαντάφυλλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ξεκίνησε και τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Στα 19 του πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπήκε στη δισκογραφία. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X