ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λευκό πουκάμισο και mules
 

Στις πρόβες του Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι πρόβες για το 4ο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show, του περιοδικού Beautiful People. Το μεγάλο φιλανθρωπικό fashion event θα λάβει χώρα την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στο Residence by Occhio, και θα δει 10 γνωστές κυρίες της Κύπρου να περπατούν σε έξι σόου. 

H Γιώτα Κουφαλίδου, η Στέλλα Γεωργιάδου, η Βασιλική Παπαμιχαήλ, η Αφροδίτη Δερματά, η Κρίστη Παπαδοπούλου, η Χριστιάνα Μούζουρα, η Τάνια Γέραλη, η Έλενα Θεοδόρου, η Ιωάννα Θεοδώρου και η Κρίστη Αγαπίου θα λάμψουν στην πασαρέλα του 4ου Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show, με εντυπωσιακές δημιουργίες των Maria Aristidou, Adriana Patsalou, Charis, Topshop, Attrativo και Soho am pm Boutique, δίνοντας στο τέλος €5000 στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής. 

Παρουσιάστριες της βραδιάς η Άντρεα Κυριάκου και η Μαρία Κορτζιά ενώ το ψυχαγωγικό κομμάτι ανέλαβε ο Άλεξ Οικονόμου και η Βαλάντω Τρυφωνος. 

Εσύ θα είσαι εκεί; 

Αν θες κι εσύ να βοηθήσεις στο μεγάλο φιλανθρωπικό σόου, προλαβαίνεις ακόμα να πάρεις το εισιτήριο σου, αλλά να σημειωθεί πως έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου SppMedia στο 22472472 και στο Tickethour.com.cy

Δείτε το slide show με φωτογραφίες από τις πρόβες. 

Μέγας Χορηγός: ΕΥΡΗΚΑ

Χορηγοί: VIA DESIGN STUDIO, ΑΚΟΥΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, MAC, TEMPO, OCCHIO HOSPITALITY GROUP

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση