ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωσή του, o Kanye West κλαίει...

«Παραλίγο να σκοτώσω την κόρη μου!»

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν στην αρχή πήραμε την υποψηφιότητα του Kanye West για πρόεδρο των ΗΠΑ στην πλάκα; Τι και αν ο ίδιος δημιούργησε μυστήριο γύρω από αυτήν; Τελικά, η πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση είναι γεγονός!

Ο σύζυγος της Kim Kardashian φορώντας ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, στο οποίο ήταν γραμμένη η λέξη «security», στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις προεδρικές εκλογές του Νοέμβριο αναφέρθηκε για την πορνογραφία και τις αμβλώσεις και κατά την διάρκεια της ομιλίας του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Αναλυτικότερα, ο διάσημος ράπερ έκανε αρκετές πολιτικές προτάσεις και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η ελευθερία δεν προέρχεται από τις εκλογές. Η ελευθερία έρχεται όταν δεν ανεβάζουμε πορνογραφία. Η ελευθερία έρχεται όταν δεν παίρνουμε percoset», και έπειτα, αποκαλύπτοντας πως όταν η σύζυγός του ήταν έγκυος την North, εκείνος ήθελε η Kim να κάνει άμβλωση. «Παρά λίγο να σκοτώσω την κόρη μου!», είπε χαρακτηριστικά. Έπειτα, ο ίδιος μίλησε και για την δική του οικογένεια. «Ο πατέρας μου ήθελε η μητέρα μου να κάνει άμβλωση. Η μητέρα μου, μου έσωσε τη ζωή. Δεν θα υπήρχε Κanye West διότι ο πατέρας μου ήταν πολύ απασχολημένος», τόνισε ξεσπώντας σε κλάματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση