ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στην πρόβα της Φουρέιρα για την εμφάνιση της στην Παραμυθούπολη

Δέσποινα Άσπρου

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά η πρωτεύουσα φόρεσε από νωρίς τα γιορτινά της για να υποδεχτεί την αγαπημένη Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων και εμείς δεν σου κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας!

Οι πόρτες της Παραμυθούπολης ανοίγουν επίσημα απόψε, 23 Νοεμβρίου, βάζοντάς μας για τα καλά στο mood των γιορτών! Στα εγκαίνια, όπως είναι γνωστό, θα βρεθεί η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία υπόσχεται να βάλει fuego στην σκηνή της Παραμυθούπολης.

Νωρίτερα σήμερα, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη πρόβα της Ελένης Φουρέιρα και όπως διαπιστώσαμε, η βραδιά απόψε θα είναι υπέροχη! Η Ελένη, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, αν κρίνουμε και από την πρόβα, πρόκειται να καταπλήξει όλους όσους βρεθούν εκεί. Η συναυλία ξεκινά στις 20:00.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η Παραμυθούπολη φέτος, εμφανίζεται πιο ανανεωμένη από ποτέ με σύγχρονα, εντυπωσιακά παιχνίδια που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους και δωρεάν είσοδο για όλους. Το χριστουγεννιάτικο κλίμα θα απογειώσουν οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες που και φέτος θα μας διασκεδάσουν καθόλη τη διάρκεια των γιορτών. 

Μετρήστε μαζί μας αντίστροφα για τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ημέρες που θα ζήσουμε και φέτος στην Παραμυθούπολη της Λευκωσίας.

Δείτε το βίντεο από την πρόβα:

Χρυσός Χορηγός Ελληνική Τράπεζα
Μέγας Χορηγός Cablenet
Επίσημος αερομεταφορέας Blue Air 
Χορηγοί: ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ, Ford, Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ, GAP VASILOPOULOS, EASTPAK, σοκολάτες ΙΟΝ, Giant snack , χυμοί Fontana, Baileys, ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ, Προϊόντα γενικού Καθαρισμού Primo, Εταιρία Α/φοι Λανίτης, mega toys ltd, Γρηγορίου kids.
Χορηγοί Επικοινωνίας Love Fm 100.7

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS