ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στην Κύπρο η Πρόεδρο της Ε.Κ.Τ Christine Lagarde

Συναντήθηκε με Κύπριους φοιτητές και απάντησε στις ερωτήσεις τους

Την ευκαιρία για μια ελεύθερη και ανοικτή συζήτηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Christine Lagarde και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Κωνσταντίνο Ηροδότου είχαν περίπου 100 φοιτητές και φοιτήτριες δημοσίων και ιδιωτικών Πανεπιστημίων της Κύπρου την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 στη Λευκωσία.

Μάλιστα η κυρία Lagarde, μοιράστηκε φωτογραφία από τη συνάντησή της με τους Κύπριους φοιτητές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα γράφει συγκεκριμένα: «Είχα τη χαρά να απαντήσω σε ερωτήσεις μαθητών σχετικά με τον υψηλό πληθωρισμό, το ψηφιακό ευρώ και την ηγεσία χθες στη Λευκωσία της Κύπρου. Ευχαριστώ τον Κυβερνήτη Κωνσταντίνο Ηροδότου που ήρθε μαζί μου στη σκηνή και διοργάνωσε αυτή τη συζήτηση»!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christine Lagarde (@christinelagarde)

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία επέλεξε ένα κομψό μπλε φόρεμα με ασορτί σακάκι, το οποίο συνδύασε με χαμηλές γόβες σε μπλε απόχρωση. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσαν τα μαργαριταρένια κοσμήματα της και τα ιδιαίτερα μπλε γυαλιά της.

Η πρόεδρος Lagarde βρέθηκε στο νησί μας ενόψει της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ για θέματα που δεν αφορούν την νομισματική πολιτική, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 5 Οκτωβρίου.

Δείτε στη συνέχεια ολόκληρη τη συζήτηση της κυρίας Lagarde με τους Κύπριους φοιτητές:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS