ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Έρχονται στην Κύπρο ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Camilla Parker Bowles θα επισκεφθούν την Κύπρο

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσουν τον Μάρτιο του 2020, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Camilla Parker Bowles.

Παρόλο που δεν ανακοινώθηκε κάτι επίσημα από το παλάτι αλλά ούτε από το Προεδρικό, στο πρωινό της εκπομπής του Love FM 100.7 με τον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αρτεμίου, ο Τάσος μοιράστηκε με τους ακροατές της εκπομπής τους, την είδηση για την επίσκεψη του ζευγαριού.

Αν και ο Τάσος δέχτηκε τα αστεία της Χριστιάνας, επέμενε τόσο στις πηγές του αλλά και στην αποκλειστικότητα της είδησης για την επίσκεψη του Πρίγκιπα Καρολου και της Camilla.

Στις 4 Μαρτίου 2019, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στο Λονδίνο όπου παρέστη σε τιμητική εκδήλωση, στο πλαίσιο που διοργάνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο πλαίσιο της Κοινοπολιτείας, με τίτλο «Εορτασμός για την Κύπρο», στην ίδια εκδήλωση συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε για την Κύπρο το εξής:  "Η Κύπρος διαχρονικά αιχμαλωτίζει τη φαντασία των Βρετανών που την επισκέπτονται μαζικά και την ερωτεύονται. Το νησί έχει υπάρξει σταυροδρόμι πολιτισμών με επιρροή πολύ πέρα από το έδαφός του".

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επίσκεψη αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον των Διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X