ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Στην κυκλοφορία όλη η Κυριάκου Μάτση

Άρχισε η δεντροφύτευση 90 ώριμων δέντρων και καλλωπιστικών φυτών

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου δόθηκε στην κυκλοφορία το τελευταίο τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, παρά τη συμβολή με τις οδούς Κρατίνου και Γλαύκου. Το σημαντικό αυτό έργο ολοκληρώνεται εντός των χρονοδιαγραμμάτων, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες συμπλήρωσης των πεζοδρομίων και ο εμπλουτισμός της πολυσύχναστης Λεωφόρου με πράσινο. Από την περασμένη Δευτέρα άρχισε η δεντροφύτευση 90 ώριμων δέντρων, θάμνων και αναρριχητικών φυτών τα οποία δημιουργούν ευχάριστες συνθήκες για τη διακίνηση των πολιτών.
 
Το έργο, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει, κατασκευή πλατιών και άνετων πεζοδρομίων και νέου οδοστρώματος, υπογειοποίηση υποδομών και εγκατάσταση νέου φωτισμού, επισκέφτηκε σήμερα, ο Δήμαρχος Λευκωσίας. Ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την ολοκλήρωση των εργασιών εντός των χρονοδιαγραμμάτων, τονίζοντας ότι ύστερα από συζητήσεις δεκαετιών μπορούμε πλέον να διακινηθούμε στην Κυριάκου Μάτση με ασφάλεια.
 
«Τολμήσαμε να υλοποιήσουμε ένα έργο που για δεκαετίες εκκρεμούσε και σήμερα είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να το παρακολουθούμε να ολοκληρώνεται, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα της περιοχής», δήλωσε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι το έργο «αναβαθμίζει την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αισθητική της Λεωφόρου». Πλέον, είπε, μπορούμε να περπατήσουμε τη λεωφόρο με άνεση και ασφάλεια. Υπενθύμισε ότι ένας από τους βασικούς στόχους του έργου ήταν η ασφαλής διακίνηση όλων, πεζών και ΑμεΑ «και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος αυτό επιτυγχάνεται πλήρως».
 
Σημείωσε ακόμη ότι η νέα επίστρωση, η αστική επίπλωση, ο φωτισμός καθώς και η υπογειοποίηση και βελτίωση όλων των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, αναβαθμίζουν την αισθητική και την λειτουργικότητα του αστικού περιβάλλοντος της περιοχής η οποία διατηρεί όμως τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Πηγή: Δήμος Λευκωσίας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση