ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Jean με plain t-shirt, αθλητικά και statement σκουλαρίκια
 

Στην Ελλάδα βρέθηκε η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας (αδελφή τέως του Βασιλιά Κωνσταντίνου και σύζυγος του πρώην Ισπανού Βασιλιά Χουάν Κάρλος Ά – μητέρα του σημερινού Βασιλιά Φίλιππου ΣΤ’) βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα μαζί με την αδελφή της, Ειρήνη για προγραμματισμένες επισκέψεις.

Αρχικά η Αυτού Μεγαλειώτης, επισκέφθηκε την Λέρο και τους Λειψούς ενώ μετέπειτα μεταβιβάστηκε στην Εθνική Πινακοθήκη στην Αθήνα για να ξεναγηθεί από την υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τη διευθύντρια, Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@europeanmonarchs_)

Το πρόγραμμα, συμπεριλάμβανε και προγραμματισμένη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του Μαρέβα. Ενώ όλοι μαζί είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τα έργα τέχνης των καλλιτεχνών που εκτίθενται εκεί.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@europeanmonarchs_)

Σύμφωνα με πληροφορίες (ΑΠΕ-ΜΠΕ) η συζήτηση ανάμεσα στην Βασίλισσα και τον Πρωθυπουργό αφορούσε κυρίως τα θέματα πανδημίας, ενώ μίλησαν και για την προγραμματισμένη ανάπλαση στο Τατόϊ, όπου υπήρχαν τα πρώην βασιλικά κτήματα.

Αναφορικά με τις στιλιστικές επιλογές των κυριών, η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα σύνολο του brand ‘Zeus + Dione’ σε total white αποχρώσεις συνδυασμένο με ζώνη και πέδιλα. Ενώ η Βασίλισσα Σοφία επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι με καρό pattern και σκούρο μπλε παντελόνι, ολοκληρώνοντας το σύνολο με ένα μεταξωτό φουλάρι.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση