ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στην Αθήνα για το GNTM η Κωνσταντίνα Ευριπίδου;

Θα δούμε την Κύπρια παρουσιάστρια σύντομα στο reality μοντέλων ή σε κάποια άλλη ελληνική εκπομπή;

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αυτή την σεζόν να βρέθηκε μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Χάρη Λεμπιδάκη, δεν αποκλείεται να την δούμε σε τηλεοπτική εκπομπή και μάλιστα της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα και βάση της ίδιας πηγής, η Κύπρια παρουσιάστρια έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από την Αθήνα, μεταξύ αυτών για την εκπομπή  Just the 2 of Us του Alpha και για το GNTM στο Star. Η ίδια, αν και φαίρεται να μην είναι αρνητική, διευκρινίζει ότι δεν θα επιθυμούσε μια εκπομπή που θα την δεσμεύει στην Αθήνα για πολλές μέρες, αφού προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της.

«Μαθαίνω ότι και στην παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη έπεσε στο τραπέζι το όνομά της να τραγουδήσει στο πλάι καταξιωμένου καλλιτέχνη αλλά και στην παραγωγή του GNTM ακούστηκε το όνομά της να κάνει πέρασμα ως γκεστ μιας και έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης στο σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας newspistol.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Constantina Evripidou (@con_ev)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS