ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Στέλιος Νιάκαρης: Μιλά για τη φωτογράφισή του με την Kate Moss

Ο Στέλιος Νιάκαρης έγινε ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια πριν, όταν έκλεισε την πρώτη του μεγάλη συνεργασία με τον Roberto Cavalli.

Φορώντας ένα denim πουκάμισο και γυαλιά ηλίου, πόζαρε στο φακό των Mert & Marcus και άρχισε να γίνεται περιζήτητος στο χώρο της μόδας, κλείνοντας τη μια σημαντική δουλειά μετά την άλλη.

Αποκορύφωμα η φωτογράφισή του το 2013 για την παγκόσμια καμπάνια του οίκου Versace, με την Kate Moss. «Η Kate Moss ήταν χαμογελαστή, χαρούμενη, χαλαρή, ομιλητική και προσιτή κατά τη διάρκεια του shooting. Όσον αφορά στα χρήματα που πήρε, αυτά έφτασαν στα 500.000 ευρώ. Εκεί βρισκόταν και η Donatella, αρκετά απόμακρη με όσους δεν ήξερε, αλλά χαμογελαστή με όσους είχε συνεργαστεί ξανά. Εγώ πήρα 4.500 την ημέρα –μας πήρε 3 για να ολοκληρωθεί- και είχα μάλιστα και δικό μου σεφ που μου ετοίμαζε ό,τι ήθελα να φάω. Χαίρομαι πρώτα από όλα που ήμουν μέρος αυτού του project και αυτής της ιδιαίτερης συνάντησης και μετά γιατί γέμισα το book μου με φοβερά ενσταντανέ με βαμμένα κόκκινα μαλλιά από τους πιο hot φωτογράφους Mert & Marcus, με τους οποίους είχα συνεργαστεί ξανά για την καμπάνια του Cavalli», λέει στο People.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση