ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Στα χέρια του ομίλου Παπαέλληνα ο Άλφα Κύπρου

Νέα δεδομένα δημιουργούνται πλέον στον κυπριακό τηλεοπτικό χάρτη, εφόσον ο Άλφα Κύπρου άλλαξε χέρια και ανήκει πλέον στον όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, διαχειρίστρια των Υπεραγορών AlphaMega. Την είδηση έγραψε πρώτη η Καθημερινή την προηγούμενη εβδομάδα και επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη διεύθυνση του καναλιού θα αναλάβει ο Γιώργος Θεοδότου, υπεύθυνος μάρκετινγκ των υπεραγορών AlphaMega και εγγονός του ιδιοκτήτη των υπεραγορών Ανδρέα Παπαέλληνα.

Όπως φημολογείται, η μεταβίβαση ολοκληρώθηκε έναντι του ποσού των 7 εκατομμυρίων και προβλέπει τη διατήρηση της συνεργασίας του κυπριακού σταθμού με τον Alpha TV στην Αθήνα.

Σύντομα θα μεταβιβαστούν οι μετοχές της εταιρείας Alpha Television Cyprus Ltd (η εταιρεία ιδρύθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 2015) όπως επίσης θα γίνει και αλλαγή αξιωματούχων στον Έφορο Εταιρειών. Επίσης, για την ολοκλήρωση της αλλαγής απαιτείται η έγκριση από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου και ακολούθως η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει την εξαγορά τηςπλειοψηφίας του μετοχικού κεφαλαίου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση