ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σπύρος Μπιμπίλας : Τι απαντά ο για το «κόψιμο» της σκηνής του από το «The Crown»;

Δείτε όσα δήλωσε

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, γύρισε μια σκηνή για τον 5ο κύκλο της σειράς του Netflix, «The Crown», που περιγράφει τη ζωή πίσω από τις κλειστές πόρτες του βρετανικού παλατιού. Ωστόσο, η εν λόγω σκηνή δεν προβλήθηκε ποτέ, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση σε πολλούς ανθρώπους

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση, πήρε τα credits στους τίτλους τέλους, ενώ όπως είπε ο ίδιος πληρώθηκε κανονικά, ωστόσο όσοι είδαν το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, αντιλήφθηκαν ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν εμφανίστηκε πουθενά και όπως φαίνεται η σκηνή του τελικά «κόπηκε».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούριου και ανέφερε συγκεκριμένα: «Ακούστε, είναι τόσα πολλά τα ωραία που κάνω που για μένα αυτό ήταν πάντα δεύτερο και γι’ αυτό σας έλεγα συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα. Όμως, η σκηνή αυτή δεν υπάρχει. Υπάρχει το όνομά στους τίτλους, και φαίνομαι σαν μορφή. Η σκηνή κόπηκε για έναν λόγο που δε μου τον έχουν εξηγήσει, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος και δε μπορώ να επεκταθώ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η σκηνή αυτή η πεντάλεπτη κόπηκε οπότε πάμε παρακάτω. Δε θα δώσουμε άλλη συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Πληρώθηκα κανονικά. Θα ήθελα να παίζεται η σκηνή. Γίνεται συχνά να κόβονται σκηνές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS