ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Σποτ σχετικά με τις γυναικοκτονίες που ανατριχιάζει

Ένα βίντεο το οποίο προβληματίζει και λειτουργεί ως ενημέρωση σχετικά με την καταπολέμηση των γυναικοκτονιών

Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα είναι κάτι που έχει απασχολήσει τόσο την κοινή γνώμη όσο και την κοινωνία ολόκληρη σε μεγάλο βαθμό ιδίως το τελευταίο διάστημα και κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων όπου βγαίνουν στο φως της δημοσιότητες διάφορες περιπτώσεις γυναικών που είτε κακοποιούνταν συστηματικά και κατά καιρούς είτε δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ. 

Αυτή τη φορά, οι καλλιτεχνικές δυνάμεις ενώθηκαν με σκοπό να περιγράψουν ένα πολύ λεπτό ζήτημα όπως είναι αυτό των γυναικοκτονιών αλλά και για να ευαισθητοποιήσουν το ευρύ κοινό σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν τριγύρω. 

Πρόκειται για ένα σποτ το οποίο ταρακουνάει τον θεατή, τον προβληματίζει αλλά και τον ανατριχιάζει. 

Πιο συγκεκριμένα, το κίνημα για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας, «Strong me» και η Θεσσαλονίκη, ενώνουν, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), την Ελλάδα,  και μιλάνε για το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας και τις γυναικοκτονίες. 

Στο συγκεκριμένο σποτ που δημιουργήθηκε συμμετέχει η γνωστή ηθοποιός, Αμαλία Καβάλη, η οποία έγινε ιδιαιτέρως γνωστή μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η ίδια μιλάει με τον σύντροφό της χρησιμοποιώντας λέξεις οι οποίες δεν έχουν νόημα η συνοχή όπως συνοχή και νόημα δεν έχουν ούτε οι πράξεις.

Σκοπός είναι να κατανοήσει ο κόσμος και οι γυναίκες πως η ενδοοικογενειακή βία είναι σοβαρό κοινωνικό φαινόμενο και πως όταν κάνει την εμφάνισή της τότε πρέπει να απομακρυνόμαστε.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση