ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Sofia Vergara & Joe Manganiello: Χώρισαν έπειτα από επτά χρόνια γάμου

Διαζύγιο “βόμβα” στην ξένη showbiz

Ριάνα Στυλιανού

Μια είδηση που μας ξάφνιασε αρκετά, έγινε γνωστή πριν από μερικές ώρες από το Page Six, όπου έφερε στο φως της δημοσιότητας τον χωρισμό της Sofia Vergara και του Joe Manganiello, έπειτα από επτά χρόνια γάμου.

Όπως δήλωσε το ζευγάρι, η απόφαση ήταν δύσκολη ενώ από κοινού ζήτησαν να σεβαστούν την ιδιωτική τους ζωή. «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς είμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Μόλις τέσσερις ημέρες μετά τα γενέθλια της Sofia Vergara ήρθε η ανακοίνωση του χωρισμού τους, τα οποία γιόρτασε στην Ιταλία με φίλους της.

Από αυτό το ταξίδι έλειπε ο σύζυγός της, με τους θαυμαστές της όμορφης ηθοποιού να αναρωτιούνται για την απουσία του. Ο Joe Manganiello μάλιστα της ευχήθηκε πολύ τυπικά στα social media, ωστόσο δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι περί διαζύγια.

Σύμφωνα με άλλη πηγή «η Sofia και ο Joe έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από μερικές ώρες, η Λατίνα ηθοποιός ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες όπου πόζαρε με ένα σούπερ σέξι ολόσωμο μαγιό με λεοπάρ μπλε electric print. Η ηθοποιός δείχνει χαρούμενη και ανανεωμένη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS