ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σοφία Μπεκατώρου: Μιλά για πρώτη φορά μετά το #metoo

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Την αρχή για το Ελληνικό metoo έκανε η Σοφία Μπεκατώρου μετά και την αποκάλυψή της για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στο χώρο του αθλητισμού.

Μετά από τέσσερις μήνες, η ίδια επέλεξε να μιλήσει για πρώτη φορά μετά από όλα όσα ακολούθησαν στην Αφροδίτη Παναγιωτάκου και το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών για το εν λόγω κίνημα (metoo), στέλνοντας για ακόμη μια φορά μηνύματα ενδυνάμωσης.

Το μεσημέρι της Τρίτης (11/05/21) προχώρησε και σε μία ανάρτησή της στο Instagram προέτρεψε όλους να υπερβούν τον φόβο τους για το άγνωστο και να υποδεχτούν με χαρά κάθε αλλαγή στη ζωή τους.

Χαρακτηριστικά γράφει «'Όσες αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή μιας γυναίκας; Τόσες Πολλές που μοιάζουν με κύμα. Και συνήθως μας τρομάζουν, γιατί πάντα υπάρχει ο φόβος προς κάθε τι άγνωστο και καινούργιο. Ας αγκαλιάσουμε κάθε αλλαγή στη ζωή μας!!! Στα "Triumph Talks” είχα τη χαρά να μιλήσω για μερικές από τις αλλαγές που με έχουν καθορίσει! Θα χαρώ να παρακολουθήσετε την ομιλία μου στο triumphtalks.gr και περιμένω τα σχόλιά σας!».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sofia Bekatorou (@sofiabekatorou)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X