ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Σκληρή κριτική Ζουγανέλη: ''Τα ριάλιτι μόδας κάνουν εμπόριο σάρκας''

Ενάντια στα ριάλιτι μόδας τάχθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. 

Ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στα ριάλιτι που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση, λέγοντας: ''Η τηλεόραση είναι σ’ ένα βαθμό αντανάκλαση της καθημερινότητάς μας, δεν υπάρχει στη ζωή ότι παρουσιάζεται από την τηλεόραση. Αν παντρεύτηκε η τάδε, αν χώρισε, αν έβαλε οπίσθια, είναι γελοιότητες. Αυτή η πλευρά της τηλεόρασης είναι απολύτως γελοία. Αλλά δεν με αφορά εμένα και κανέναν δεν αφορά τι κάνουν στο τάδε ριάλιτι, πώς συμπεριφέρονται μεταξύ τους κάτι ασήμαντες προσωπικότητες που ντε και καλά θέλουν να επιβληθούν σαν προσωπικότητες. Ο κόσμος έχει γυρίσει τα μάτια από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια''.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ''Δεν είναι προσωπικότητες αυτοί που πάνε και φοράνε ένα στριγκάκι στη θάλασσα. Έχω μια συμπάθεια σε αυτά τα κορίτσια που προσπαθούν να ισορροπήσουν, να φανούν, να έχουν στον ήλιο μοίρα. Τους έχω μια συμπάθεια, αλλά αυτά τα κορίτσια αν δεν έχουν κάτι να κρατηθούν από το μυαλό τους, θα εκπέσουν. Και αν εκπέσουν μετά θα είναι πολύ άσχημο το χτύπημα. Δεν μου αρέσει το εμπόριο σάρκας, δεν μου αρέσει η πορνεία, ούτε η πνευματική πορνεία''.

Δείτε όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία: Ora Media / Twitter

''Έφυγε'' από τη ζωή ο Larry King

H είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής ...
newsroom must
 |  NEWS