ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σκληρή κριτική Ζουγανέλη: ''Τα ριάλιτι μόδας κάνουν εμπόριο σάρκας''

Ενάντια στα ριάλιτι μόδας τάχθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. 

Ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στα ριάλιτι που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση, λέγοντας: ''Η τηλεόραση είναι σ’ ένα βαθμό αντανάκλαση της καθημερινότητάς μας, δεν υπάρχει στη ζωή ότι παρουσιάζεται από την τηλεόραση. Αν παντρεύτηκε η τάδε, αν χώρισε, αν έβαλε οπίσθια, είναι γελοιότητες. Αυτή η πλευρά της τηλεόρασης είναι απολύτως γελοία. Αλλά δεν με αφορά εμένα και κανέναν δεν αφορά τι κάνουν στο τάδε ριάλιτι, πώς συμπεριφέρονται μεταξύ τους κάτι ασήμαντες προσωπικότητες που ντε και καλά θέλουν να επιβληθούν σαν προσωπικότητες. Ο κόσμος έχει γυρίσει τα μάτια από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια''.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ''Δεν είναι προσωπικότητες αυτοί που πάνε και φοράνε ένα στριγκάκι στη θάλασσα. Έχω μια συμπάθεια σε αυτά τα κορίτσια που προσπαθούν να ισορροπήσουν, να φανούν, να έχουν στον ήλιο μοίρα. Τους έχω μια συμπάθεια, αλλά αυτά τα κορίτσια αν δεν έχουν κάτι να κρατηθούν από το μυαλό τους, θα εκπέσουν. Και αν εκπέσουν μετά θα είναι πολύ άσχημο το χτύπημα. Δεν μου αρέσει το εμπόριο σάρκας, δεν μου αρέσει η πορνεία, ούτε η πνευματική πορνεία''.

Δείτε όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS