ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σκλαβενίτης: Μοίρασε κουπόνια 200 χιλιάδων ευρώ στο προσωπικό

Από την περασμένη εβδομάδα και η εταιρεία προχώρησε στην έκτακτη παροχή ύψους 5 εκατ. ευρώ στους 25.000 εργαζόμενους της

Κουπόνια αξίας 200 χιλιάδων ευρώ μοίρασε στο προσωπικό της η αλυσίδα υπεραγορών Σκλαβενίτης στην Κύπρο, ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουν αυτή την περίοδο. Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα και η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προχώρησε στην έκτακτη παροχή ύψους 5 εκατ. ευρώ στους 25.000 εργαζόμενους της επιχείρησης ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει.

Επιλογή για Home Delivery

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι υπεραγορές Σκαβενίτη προσφέρουν στους καταναλωτές την επιλογή του home delivery, ακολουθώντας τη γενικότερη τάση και ανάγκη των καταναλωτών για οίκον διανομή των αγορών τους. Το home delivery εφαρμόζεται σε παγκυπρια βάση καθημερινά και την Κυριακή.
Στοιχεία για home delivery
E-mail
cy.pro.customerservice@sklavenitis.com

Telephones
25316816
80000044 free-phone
80000033 free-phone

Σημειώνεται επίσης για όσους επιλέγουν να μεταβούν σε μια από τις υπεραγορές, ότι η εταιρεία προχωρεί κανονικά σε απολύμανση σε καταστήματα, αποθήκες και γραφεία κάθε δύο εβδομάδες από πιστοποιημένο οργανισμό.

Πηγή: Η Καθημερινή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS