ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σε θεραπευτική κλινική ο Armie Hammer μετά τις καταγγελίες για βιασμό

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Ο ηθοποιός Armie Hammer φαίνεται πως, παρότι αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό τον περασμένο Μάρτιο, μπήκε με την θέλησή του σε θεραπευτική δομή στο Orlando.

Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό αφορά την καταγγελία που έκανε η 24χρονη Effie (ψευδώνυμο) εναντίον του για βιασμό και βιαιοπραγία, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε μαζί με τη δικηγόρο της (Gloria Allred), δηλώνοντας ότι ο ηθοποιός «με κακοποίησε πνευματικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά».

Η αστυνομία επιβεβαιώνει το περιστατικό, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός θεωρείται ως ο κύριος ύποπτος στην υπόθεση, με τον ίδιο να αρνείται κάθε κατηγορία. Ακόμη, αρνητικός ήταν όσον αφορά τα μηνύματα που θεωρητικά είχε στείλει στην Effie που περιλάμβαναν σεξουαλικές φαντασιώσεις με αναφορές στον κανιβαλισμό.

Να σημειώσουμε ότι ο ηθοποιός από τότε έχει σταματήσει να εργάζεται αφού αποστασιοποιήθηκε από τα projects στα οποία συμμετείχε, ενώ η σύζυγός του έφυγε από το πλευρό του και εστίασε στην φροντίδα των παιδιών τους.

Δημοσίευμα του Vanity Fair αναφέρει ότι ο Hammer έχει ήδη μπει σε θεραπευτικό πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε κάθε κατηγορία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X