ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος

Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

Κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (29/7) η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η προειδοποίηση τέθηκε σε ισχύ από τις 9 το βράδυ της Πέμπτης και θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (30/7). Σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία σε περιοχές του εσωτερικού θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς και στα ψηλότερα ορεινά γύρω στους 33.

Αναλυτικά ο καιρός

Σχετικά θερμή και ξηρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργά το απόγευμα στα νότια παράλια παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X