ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σαμπρίνα: Η ανάρτηση για τους παιδόφιλους που προκάλεσε αντιδράσεις και αποφάσισε να διαγράψει

«Μήπως να στηρίξουμε και τη διαφορετικότητα του παιδόφιλου;»

newsroom must

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου, τις απανωτές αποκαλύψεις περί σεξουαλικής βίας και την πρόσφατη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, η Σαμπρίνα αποφάσισε να πει την δική της γνώμη μέσα από μια της ανάρτηση στο Facebook.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια μίλησε για το πώς βλέπει την διαφορετικότητα και μέσα από τα λόγια της φαίνεται πως κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις... με αποτέλεσμα λίγο μετά, να διαγράψει το post της.

Η ίδια γράφει: «Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό. Το πρόβλημα είναι κοινωνικό. Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλέπατε φανερά μπροστά στα μάτια σας κυρίως σε pride παρελάσεις οι οποίες στήριζαν την διαφορετικότητα.

Ποια διαφορετικότητα; Αόριστος όρος "διαφορετικότητα". Και η ανωμαλία διαφορετικότητα είναι. Μήπως να στηρίξουμε και την διαφορετικότητα του παιδόφιλου;

Και οι μουσουλμάνοι παντρεύονται 9χρονα, μήπως να στηρίξουμε και αυτούς; Σας έφαγε η πολιτική ορθότητα και η πρόοδος. Αφήνατε να μπαίνουν σε παρελάσεις και να περνούν υπόγεια μηνύματα με τον αόριστο όρο «διαφορετικότητα»

Κάποιοι εκμεταλλεύονται αόριστους όρους περί γενικευμένης αγάπης και διαφορετικότητας χωρίς να προσδιορίζουν ποια διαφορετικότητα; Υποκριτές όλοι σας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση