ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ροζάνα Γεωργίου: Μια Ελληνίδα σε φωτογράφηση του Louis Vuitton

Το όνειρό της για μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του modeling τον τελευταίο καιρό έγινε πραγματικότητα, μιας και συγκαταλέγεται στη λίστα με τα καλύτερα μοντέλα του πλανήτη.

Ο λόγος για την Ελληνίδα, Ροζάνα Γεωργίου, η οποία ζει και δουλεύει στο εξωτερικό. Στο πλούσιο βιογραφικό της έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως Versace, Calvin Klein, Celine και με πολλούς άλλους ακόμη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ροζάνα είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να ποζάρει στον φακό του διάσημου φωτογράφου, Steven Meisel, για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας του οίκου Louis Vuitton.

Η ίδια πάντως φαίνεται να μην πιστεύει στα μάτια της την καλή της τύχη και δήλωσε: «Όλα έγιναν σχετικά γρήγορα. Πριν από περίπου τρεις μήνες με ενημέρωσαν πως με έχουν προεπιλέξει για την καμπάνια του Louis Vuitton. Εντός μερικών ημερών με ενημέρωσαν ότι η επιλογή μου ήταν επίσημη και οριστική. Έτσι ύστερα από μία εβδομάδα βρέθηκα να φωτογραφίζομαι σε ένα στούντιο στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης από τον Steven Meisel με τα ρούχα του Louis Vuitton. Aκόμα δεν μπορώ να το πιστέψω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση