ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ρούλα Πισπιρίγκου:Σήμερα η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Σήμερα η απολογία της κατηγορουμένης στο δικαστήριο

Ζωή Τουτουντζίδου

Ξεκινάει σήμερα η πολύκροτη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μικρής της κόρης Τζωρτζίνας. Πρόκειται για μία υπόθεση που συντάραξε πέρσι την Ελλάδα με το όνομα της να πρωταγωνιστεί σχεδόν καθημερινά στις εφημερίδες.

Η 33χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες περί απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ παράλληλα απολογείται για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της, της Μαλένας και της Ιριδας και σύμφωνα με πληροφορίες της lifo ενδέχεται να δηλώσει αθώα στο δικαστήριο.

Επίσης, υψηλό θεωρείται το ενδεχόμενο να ζητήσει αναβολή της δίκης για τον ερχόμενο Απρίλιο, με πηγές να αναφέρουν ότι σκοπεύει να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

«Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη ή υποψία τέλεσης της αποδιδόμενης απόπειρας σε βάρος του ίδιου μου του παιδιού. Από το κατηγορητήριο, η πράξη μου αποδίδεται κατά ελεύθερη εκτίµηση, χωρίς καµία ειδικότερη περιγραφή, χωρίς την απαιτούµενη αναλυτική και εξειδικευμένη διατύπωση των πραγµατικών περιστατικών που την συνιστούν, αποδίδεται δε απλά και µόνον ως μία σκέψη ή ως µία πιθανότητα. Το περιστατικό που εξετάζετε έχει λάβει χώρα σε µία περίοδο που το παιδί µου είχε πλήρη επικοινωνία µε το περιβάλλον και, εάν είχε κάνει οποιοσδήποτε κάποια εχθρική ενέργεια εναντίον του, είναι σίγουρο ότι θα το είχε αναφέρει», αναφέρει υπόμνημα της κατηγορουμένης τον περασμένο Ιούλιο στις δικαστικές αρχές.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS