ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Roger Federer: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Τέλος εποχής για τον σπουδαίο τενίστα

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ανακοίνωσε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου ο κορυφαίος τενίστας Roger Federer, αφού πρώτα δώσει μια τελευταία παράσταση στο «Laver Cup» του Λονδίνου την επόμενη εβδομάδα. Ο Ελβετός πρωταθλητής αποχωρεί από το άθλημα σε ηλικία 41 ετών και το γνωστοποίησε με ένα συγκινητικό μήνυμα που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε στη συνέχεια τα ακριβή λόγια του Federer:

«Είμαι 41 ετών. Έχω παίξει πάνω από 1.500 αγώνες σε 24 χρόνια. Το τένις μού έχει φερθεί με περισσότερη γενναιοδωρία από όση θα ονειρευόμουν και τώρα ήρθε η ώρα να αναγνωρίσω πότε είναι η ώρα να ολοκληρώσω την επαγγελματική μου καριέρα. Το Laver Cup την επόμενη εβδομάδα θα είναι το τελευταίο μου ATP event. Θα παίξω κι άλλο τένις στο μέλλον, απλά δεν θα είναι σε Grand Slams ή στο tour».

«Είναι μία γλυκόπικρη απόφαση, γιατί θα μου λείψουν όλα όσα μου έχει δώσει το τουρ. Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία γιορτάζω. Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν απο τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στη Γη. Μου δόθηκε το ταλέντο να παίζω τένις και το έκανα σε επίπεδο και για χρονικό διάστημα, που δεν μπορούσα να φανταστώ»

Αξίζει να προσθέσουμε επίσης ότι, ο Roger Federer έχει κατακτήσει συνολικά 20 τουρνουά major και είναι τρίτος στην σχετική λίστα πίσω από τον Rafa Nadal και τον Novak Djokovic, ενώ κατέκτησε οκτώ φορές το Wimbledon, έξι φορές το Australian Open, πέντε το US Open και μια το Roland Garros.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Roger Federer  |  τένις  |  celebs  |  news  |  showbiz  |  lifestyle

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS