ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Queen: Το συγκρότημα θρύλος στην Καθημερινή

Τέσσερις δεκαετίες ζωής στην παγκόσμια μουσική σκηνή, με πωλήσεις 300 εκατομμύρια δίσκων σε ολόκληρο τον κόσμο, δεκαέξι Νο.1 albums, δεκαοχτώ No.1 singles και 1322 εβδομάδες παραμονής στα βρετανικά charts, συν δύο κατατάξεις στο Rock&Roll Hall of Fame και στο Songwriters Hall of Fame, πάνω από 700 συναυλίες σε κάθε γωνιά του πλανήτη και ένα ρεκόρ Guinness ως το πιο ακριβοπληρωμένο συγκρότημα...αυτή είναι επιγραμματικά η ιστορία των Queen. Το συγκρότημα θρύλος που συντάραξε τη ροκ σκηνή, ο "βασιλιάς" των album charts της Βρετανίας, είναι στην Καθημερινή.

Συλλέξτε τα digitally remastered, αυθεντικά albums της πιο εκκεντρικής glam μπάντας που έκανε τα γήπεδα όλου του πλανήτη να δονούνται από το We are the Champions, τους ροκάδες να βροντοφωνάζουν We will rock you και τους μουσικούς του πλανήτη να υποκλίνονται στο μεγαλείο του Bohemian Rhapsody.

Αυτή την Κυριακή το πρώτο album "A night at the Opera" που έγινε θρύλος, αφού περιλαμβάνει το τραγούδι της χιλιετίας Bohemian Rhapsody αλλά και επειδή ήταν το ακριβότερο album σε παραγωγή όλων των εποχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση