ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Ο παράξενος τρόπος που βρήκε ζωολογικός για να εκδικηθούμε τους πρώην μας

Η παράξενη παράδοση που ακολουθεί ζωολογικός κήπος του εξωτερικού

Ζωή Τουτουντζίδου

Όσο παράξενο και αν ακούγετε ζωολογικός κήπος στο Σαν Αντόνιο της Αμερικής επιτρέπει στους χωρισμένους να ονομάσουν μία κατσαρίδα με το όνομα του πρώην τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρόκειται για μία παράδοση που ακολουθεί χρόνια ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος με σχετικά μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με της ιστοσελίδας τους, η εν λόγω ενέργεια ονομάζεται «Cry Me a Cockroach» και τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται για την υποστήριξη του οράματος του ζωολογικού κήπου και τη διασφάλιση ενός μέλλοντος για τα άγρια ζώα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη San Antonio Zoo (@sanantoniozoo)

Η συμμετοχή αξίζει δέκα δολάρια και η κατσαρίδα γίνεται «γεύμα» για ένα από τα ζώα που φιλοξενούνται εκεί. Όσοι πάλι δεν θέλουν να στείλουν αυτό το «μήνυμα» στον πρώην σύντροφο χρησιμοποιώντας μια κατσαρίδα, έχουν και εναλλακτικές. Μπορούν να επιλέξουν λαχανικό για 5 δολάρια ή τρωκτικό για 25.

Η διαδικασία όμως δεν σταματάει εκεί. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μία ηλεκτρονική κάρτα που μπορούν έπειτα να στείλουν στους πρώην τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή ακόμη και ένα βίντεο από την στιγμή του «ταΐσματος» το οποίο φυσικά κοστίζει 150 δολάρια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή η ιδιαίτερη ιδέα του ζωολογικού κήπου έχει μεγάλη απήχηση, καθώς πέρσι έγιναν περισσότερες από 8.000 δωρεές, από 30 χώρες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση