ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πώς μια Κύπρια βιώνει τις 14 μέρες υποχρεωτικής απομόνωσης σε ξενοδοχείο

Εικόνες και μαρτυρία - Η ζωή στην καραντίνα

Όνειρο, εφιάλτης ή απλώς η τραγική πραγματικότητα… Αυτή είναι πλέον η καθημερινότητά μας, ο νέος κορωνοϊός, COVID-19, εδώ και μερικές εβδομάδες είναι στη ζωή μας αλλάζοντάς την άρδην.

Αν κάποιος πριν μερικούς μήνες μας έλεγε την κατάσταση που θα βιώναμε, θα τον περνούσαμε τουλάχιστον για τρελό. Η όλη κατάσταση ανά το παγκόσμιο θα μπορούσε να είναι σενάριο μιας ευφάνταστης ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Δεν είναι τίποτα πέραν της ρεαλιστικής πραγματικότητας με την οποία θα παλέψουμε για να καταφέρουμε να βγούμε νικητές, επιστρέφοντας πίσω στην γλυκιά και όμορφη ζωή μας… στις καθημερινές εκείνες συνήθειες που, αν και πολλές φορές δεν εκτιμούσαμε, μας έχουν λείψει, στην αφόρητη ρουτίνα μας που συχνά μας έκανε να γκρινιάζουμε και πλέον φαντάζει άβυσσος.

Η πανδημία και η Κύπρος

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, την Τετάρτη 11 Μαρτίου, κήρυξε τον κορωνοϊό πανδημία, τρεις μήνες μετά την εμφάνισή του. Η τελευταία φορά που ο ΠΟΥ κήρυξε πανδημία ήταν το 2009 με την γρίπη Η1Ν1.

Η Κύπρος εδώ και μερικές μέρες είναι αντιμέτωπη με τον «αόρατο» εχθρό. Τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς, αναγκάζοντας τους αρμόδιους φορείς να προβαίνουν στην εφαρμογή δραστικών μέτρων σε μια προσπάθεια να σπάσουν την αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Ανάμεσα σε αυτά τα μέτρα ήταν και η καραντίνα για 14 μέρες όλων όσοι επιστρέφουν στην Κύπρο από εξωτερικό.

Πώς είναι, όμως, κάποιος να είναι στην εν λόγω κατάσταση; Πώς το βιώνει; Ποιες είναι οι συνθήκες και ποια τα συναισθήματα που έχει;

 

Διαβάστε την συνέχεια στο 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση