ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Πώς επηρεάζει η “ροζ πανσέληνος” τα ζώδια;

Η πανσέληνος του Απριλίου είναι γνωστή και ως «Ροζ Φεγγάρι» και θα την απολαύσουμε το Σάββατο.

newsroom must

Η πρώτη πανσέληνος της άνοιξης που ονομάζεται «Ροζ Φεγγάρι» ή Πασχαλινή Πανσέληνος, σύμφωνα με το Farmer’s Almanac. Συμβολίζει την αγάπη, την ενότητα και την ειρήνη και βρίσκεται στον Ζυγό, το ζώδιο του αέρα. 

Η ροζ σελήνη έχει ως φιλοσοφία να μας φέρει κοντά ως ανθρώπους και ως ομάδα δημιουργώντας την ανάγκη για σύνδεση.

Θα είναι ροζ το χρώμα του φεγγαριού;
Επιστήμονες λένε ότι δεν θα έχει το ροζ χρώμα αλλά θα είναι στη συνηθισμένη λευκή του απόχρωση.

Ο Ήλιος και η Σελήνη σχηματίζουν όψη με τον ανατρεπτικό ουρανό, αλλά και τετράγωνο με τον Κρόνο. Δημιουργούν τον σχηματισμό Ταύ - Τετραγώνου. Σε προσωπικό επίπεδο, η ανάγκη του να ξεπεράσουμε καθετί που μας φοβίζει ή μας αποδυναμώνει προκαλεί την αντίδρασή μας.

Το συναίσθημα είναι το πιο δυνατό όπλο, όταν πυροδοτηθεί και απασφάλισει δεν μπορεί τίποτα να το μαζέψει ή να το συγκρατήσει και η πανσέληνος αυτή απασφαλίζει το συναίσθημα και το πυροδοτεί με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Οι αλλαγές που προκύπτουν τώρα δεν είναι καινούργιες. Είναι αυτές για τις οποίες έχουμε δουλέψει πολύ στο παρελθόν, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε. Και τώρα πραγματικά ή φαινομενικά χωρίς λόγο και αιτία, είναι η ώρα να υψώσουμε το ανάστημά μας, τη δυναμική μας και να διεκδικήσουμε, αυτό που η καρδιά μας επιθυμεί.

Σε κάθε Πανσέληνο αναδύεται η φωτεινή αλλά και η σκοτεινή πλευρά και των δύο ζωδίων που συμμετέχουν.

Πώς θα επηρεάσει το ροζ φεγγάρι τα ζώδια;

Η πανσέληνος του Απριλίου γίνεται στα ζώδια Ζυγού – Σκορπιού και επηρεάζει θετικά την ερωτική και συναισθηματική ζωή εκείνων που ανήκουν στα ζώδια του Ζυγού, του Κριού, του Καρκίνου και του Αιγόκερου ( 3ο δεκαήμερο).

Κριός: Χρειάζεται να δημιουργήσετε ισορροπία στις σχέσεις και στη δουλειά σας και να αφήσετε κάτι που δεν σας εξυπηρετεί.

Ταύρος: Η πανσέληνος αυτή εστιάζει στην καθημερινότητα και την υγεία σας. Με το ροζ φεγγάτι θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες και να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Δίδυμοι: Θα ξυπνήσει τη δημιουργικότητά σας.

Καρκίνος: Τολμήστε να αφήσετε πίσω ότι αχρειάστο, είτε είναι άτομο, υλικά αγαθά κτλ για να φέρετε καλή ενέργεια στον χώρο σας.

Λέων: Το ροζ φεγγάρι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για συζητήσεις με φίλους και για διασκέδαση.

Παρθένος:  Θα εστιάσετε σε οικονομικά θέματα, διευθέτηση λογαριασμών και περιουσίας.

Ζυγός: Χρειάζεστε ειλικρίνεια στη ζωή σας και αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να το ζητήσετε.

Σκορπιός: Αφήστε πίσω σας ότι δεν λειτουργεί και σας κοστίζει σου περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε.

Τοξότης: Οι φιλίες είναι σημαντικές και οι εξόδοι με φίλους είναι ότι χρειάζεστε.

Αιγόκερως: Αφιερώστε χρόνο για να δείτε την πρόοδο που έχετε κάνει και να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας.

Υδροχόος: Επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη των γνώσεών σας.

Ιχθείς: Αφηθείτε σε ότι νιώθετε και εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας.

Στη σκοτεινή πλευρά του Ταύρου συναντάμε την ύλη, την ανάγκη για έχω και κατέχω, ενώ στη σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού, συναντάμε την εμμονή, το ανεξέλεγκτο πάθος πού γίνεται καταστροφικό και την ανάγκη του ελέγχου.

Στη φωτεινή πλευρά του Ταύρου συναντάμε την ανάγκη για υγιεινή και ισορροπημένη ζωή, την επαφή με τη φύση, την ισορροπία που προέρχεται μέσα από την αγάπη για τον εαυτό μας και τη φροντίδα για το σώμα μας. Αν δεν φροντίσεις το σώμα σου που θα ζήσεις;

Στη φωτεινή πλευρά του Σκορπιού, συναντάμε τη μαγική σύνδεση που έχουν οι σχέσεις όταν είναι βαθιές και ουσιαστικές. Την απεριόριστη αγάπη, και την υπέρβαση του φόβου και της ανασφάλειας, για να χτίσεις κάτι το οποίο θα σε συντροφεύει σε όλη σου τη ζωή.

Με πληροφορίες από myastro.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση