ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα με πέδιλα και ψάθινη τσάντα

Πρωταθλήτρια σκοποβολής σε αγώνες μετά τη τραγωδία που έζησε στα Τέμπη

Τι αποκάλυψε ο προπονητής της Εμμανουέλας Κατζουράκη

Μαρία Σάββα

Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη ήταν και εκείνη σε ένα από τα βαγόνια της αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Η 23χρονη αθλήτρια από τα Χανιά και φοιτήτρια της φαρμακευτικής ήταν μια από τους δεκάδες τραυματίες μετά την τραγωδία των Τεμπών αλλά πέρα από την μοιραία εμπειρία που έζησε, σύμφωνα με τον προπονητή της η ίδια θέλησε να αγωνιστεί αμέσως μετά.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαλαβαντάκης, προπονητής της πρωταθλήτριας στη σκοποβολή Εμμανουέλας Κατζουράκη, μίλησε στην ΕΡΤ 3 για την επιστροφή της λέγοντας, «Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Επέλεξε να αγωνιστεί και όχι να καθίσει σπίτι της. Της είπα ότι δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, να κάνει ό,τι νιώθει εκείνη καλύτερο. Δε μιλάει καθόλου, επέλεξε να μείνει σιωπηλή. Δεν μπορούμε να την πιέσουμε. Είναι αδύνατο να γίνονται σήμερα αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα. Ο αθλητισμός πάντα μας βγάζει μπροστά».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Bora Markovic στο Green Agenda 2026

Ο Bora Markovic στο Green Agenda 2026

Το μεγαλύτερο συνέδριο βιώσιμης ανάπτυξης επιστρέφει στη Λευκωσία στις 4 Ιουνίου 2026
newsroom must
 |  NEWS
Photo By @theroyalfamily On Instagram

Πέθανε ο Βασιλιάς Κάρολος;

Ραδιοφωνικός σταθμός ενεργοποίησε το πρωτόκολλο θανάτου μονάρχη και έβγαλε στον αέρα μέχρι ...
Μαρία Καραμάνου
 |  NEWS