ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Προκόπης Αγαθοκλέου: Οι νέες δηλώσεις μετά το περιστατικό που βίωσε σε υπεραστικό λεωφορείο

Περισσότερα για την έκρηξη του λεωφορείου στο οποίο επενέβη

Απίστευτες στιγμές αγωνίας έζησαν το σαββατοκύριακο διάφοροι συμπολίτες μας κι ανάμεσά τους και ο ηθοποιός, Προκόπης Αγαθοκλέους ο οποίος μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή «Ενημερώσου Τώρα». 

Συγκεκριμένα, πολίτες βρίσκονταν σε υπεραστικό λεωφορείο με διαδρομή από Λευκωσία προς Λεμεσό όταν σημειώθηκε έκρηξη γεγονός που εξέθεσε τους επιβάτες και τους ταλαιπώρησε αργότερα. 

Ο ηθοποιός, Προκόπης Αγαθοκλέους ήταν αρκετά αιχμηρός στον λόγο του καθώς ήταν φανερά ενοχλημένος από το όλο σκηνικό. 

«Εγώ διερωτώμαι, η εναλλακτική που δίνουμε στον κόσμο, όταν η βενζίνη είναι στα 2 ευρώ ή όταν για οποιονδήποτε άλλο λόγο οι συνταξιούχοι, οι μετανάστες, άτομα χωρίς άδειες οδήγησης θέλουν να ταξιδέψουν από τη μία πόλη στην άλλη της Κύπρου, είναι αυτή;». δήλωσε χαρακτηριστικά.

 Ο ηθοποιός προέβη και σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας το εξής:
«Σήμερα χρειάστηκε να ταξιδέψω με υπεραστικό λεωφορείο από Λευκωσία προς Λεμεσό.

Έβαλα την μάσκα μου, μπήκα, πλήρωσα 5 ευρώ και κάθισα.
Το λεωφορείο τόσο λερωμένο, τόσο ακατάστατο, τόσο διαλυμένο που πραγματικά μου γεννήθηκε η απορία αν θα καταφέρει τελικά να μας μεταφέρει στον προορισμό μας.
Κατά την διαδρομή συνειδητοποίησα πως ούτε ο κλιματισμός δούλευε. Εν το μεταξύ καλώδια να κρέμονται από την οροφή, κουρτίνες σκισμένες, τσίχλες κολλημένες παντού, και από τα τζάμια δεν μπορούσες σχεδόν να δεις έξω.
Αφού κάναμε στάση στην Αλάμπρα, αμέσως μετά την εκκίνηση καταλάβαμε πως κάτι μοίριζε έντονα και η μηχανή δεν ακουγόταν καλά.
Ω του θαύματος!!
Δευτερόλεπτα μετά ακούμε μια έκρηξη ακριβώς πίσω μας και καπνοί έμπαιναν στην καμπίνα!!
Σταματήσαμε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου και τρέχαμε πανικόβλητοι να κατέβουμε!!
Δίπλα μου ένας νεαρός φίλος κάτασπρος να μου λέει "έχω ανοιχτοφοβία τι να κάμω, έχω ανοιχτοφοβία τι να κάμω..; Παραδίπλα μια νεαρή γυναίκα με το 2χρονο παιδί της αγκαλιά, ηλικιωμένοι άνθρωποι, στρατιώτες, μετανάστες.. (δε βαριέσαι.. άνθρωποι δεύτερης διαλογής..)
Χρειάστηκε να περιμένουμε 55 ΛΕΠΤΑ μια ομάδα περίπου 25 ανθρώπων για να φτάσει το άλλο λεωφορείο που ειδοποιήθηκε να έρθει να μας παραλάβει, το οποίο εμφανίστηκε από την αντίθετη κατεύθυνση και χρειάστηκε άλλα 10 λεπτά να βγει από την πλησιέστερη έξοδο και να γυρίσει.
Μέσα στον ήλιο.
Μέσα στο high way.
Μέσα στην Κύπρο.
Μέσα στην Ευρώπη.»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ηθοποιού:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση