ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πριγκίπισσα Diana: Η ψυχρή συμβουλή που της είχε δώσει η Grace Kelly

Εδώ που τα λέμε δεν είχε και άδικο…

newsroom must

Ξανά στο προσκήνιο έρχεται ο γάμος και η ζωή της πριγκίπισσας Diana με τον Κάρολο ιδιαίτερα τώρα που ο 4ος κύκλος της σειράς «The Crown» θα ρίξει και πάλι φως στα γεγονότα.

Τα Μέσα όλο και περισσότερο ασχολούνται μαζί τους ενώ νέες πληροφορίες για την πριγκίπισσα του λαού γράφονται κάθε μέρα.
Συγκεκριμένα μέσα από τη βιογραφία που έγραψε ο Andrew Morton «Diana: Her True Story ‒ In Her Own Words» η οποία παρουσιάζεται ως μια δική της αφήγηση θυμόμαστε ένα περιστατικό που έζησε στις αρχές του γάμου της με τον Κάρολο όταν συνάντησε την πριγκίπισσα Grace του Μονακό.

Ήταν το 1981 σ' ένα μουσικό ρεσιτάλ στο Goldsmiths' Hall στο Λονδίνο που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αυτή. Η Diana ήταν ακόμα 20 ετών νιόπαντρη και αρκετά αμήχανη αφού δεν γνώριζε αν ακολουθεί σωστά το βασιλικό πρωτόκολλο.

Για την εμφάνισή της ο Κάρολος την είχε προειδοποιήσει να μην φορέσει μαύρο φόρεμα αφού οι royals το επέλεγαν μόνο όταν είχαν πένθος. Η ίδια φόρεσε ένα στράπλες αρκετά αποκαλυπτικό στο στήθος φόρεμα και ένιωθε τους πάντες να την καρφώνουν με τα βλέμματά τους.
«Ήταν μια φρικτή βραδιά. Δεν ήξερα αν έπρεπε να βγω πρώτη από την πόρτα, δεν ήξερα σε ποιο χέρι να κρατήσω τη τσάντα μου, ήμουν τρομοκρατημένη, σχεδόν αρρώστησα...» γράφει το βιβλίο.

Εκείνη την στιγμή λοιπόν η πριγκίπισσα Grace παραμέρισε για λίγο την Diana όταν κατάλαβε το άγχος της. Η Diana της εξήγησε τις ανησυχίες της με εκείνην να την χτυπάει μαλακά στα μάγουλα και να της λέει «Μην ανησυχείς, θα γίνεται όλο και χειρότερο».

Εδώ που τα λέμε δεν είχε και άδικο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση