ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του Netflix που δείχνει τις κυπριακές φυλακές

«Κύπρος: Η Ουτοπική Φυλακή»

Ο πολυαναμενόμενος 6ος κύκλος της σειράς – ντοκιμαντέρ του Netflix “Inside the World’s Toughest Prisons” έκανε πρεμιέρα σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου και στο δεύτερο επεισόδιο, βλέπουμε τον Raphael Rowe, παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ στις κεντρικές φυλακές της Κύπρου. Μάλιστα το επεισόδιο φέρει την ονομασία «Κύπρος: Η Ουτοπική Φυλακή»

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κεντρικές φυλακές του νησιού μας έχουν επιλεγεί ως υπόδειγμα σωφρονιστικού ιδρύματος. Βλέπουμε ότι οι κρατούμενοι περνούν τις βραδιές τους με ψυχαγωγία και παιχνίδια, όπως μπίνγκο, δημιουργούν έργα τέχνης, ενώ σε μια σκηνή βλέπουμε και τον γάμο που έγινε μεταξύ δύο κρατούμενων.

Ενδιαφέρον προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο παρουσιαστής σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Κάποτε το σωφρονιστικό ίδρυμα είχε μια κακή ​​φήμη για τη βαναυσότητα των φρουρών. Αλλά η νέα διευθύντρια που ανέλαβε έχει μεταμορφώσει την φυλακή».

Ο Raphael Rowe παίρνει επίσης συνεντεύξεις από κρατούμενους μεταξύ αυτών και ο Φαίδωνας, που έχει καταδικαστεί για ένοπλη ληστεία και του διηγείται γεγονότα του παρελθόντος και συγκεκριμένα μια αυτοκτονία στη φυλακή της οποίας ήταν μάρτυρας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS