ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πραγματοποιήθηκε η πορεία με τις ροζ φιγούρες

Ανακοινώθηκε η δημιουργία του πρώτου εξειδικευμένου κέντρου μαστού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πορεία με τις ροζ φιγούρες της Europa Donna Κύπρου με περισσότερα από επτά χιλιάδες άτομα να δίνουν το «παρών» τους στο σημείο εκκίνησης, στη Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λευκωσία.

Την έναρξη της πορείας σηματοδότησε η ομιλία της Προέδρου της Europa Donna Κύπρου, κυρίας Εύας Παπαδοπούλου η οποία ανακοίνωσε πως φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά που οι ροζ φιγούρες θα περπατήσουν με την απαίτηση δημιουργίας εξειδικευμένου κέντρου μαστού, αφού με σχετική απόφαση το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την σταδιακή αναβάθμιση και μετατροπή της μονάδας μαστού του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, σε εξειδικευμένο κέντρο μαστού.

Στο χώρο τερματισμού -Κτίριο Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς- τοποθετήθηκαν οι 602 φιγούρες, οι οποίες συμβολίζουν τα περιστατικά καρκίνου του μαστού για το 2014.

Εξήντα τέσσερις λευκές φιγούρες για τις γυναίκες που έφυγαν από τη ζωή την ίδια χρονιά και τέσσερις γαλάζιες φιγούρες που συμβολίζουν τα νέα περιστατικά που διαγνώστηκαν σε άντρες, με στόχο να μας θυμίζουν, καθημερινά, πως ο αγώνας κατά του καρκίνου του μαστού αφορά όλους.

Ένας ακόμη λοιπόν αγώνας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Ένας αγώνας που υλοποίησε την απαίτηση για δημιουργία του πρώτου εξειδικευμένου κέντρου μαστού, που θα δώσει σε όλες μας 30% περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.

Δείτε ποιους είδαμε να περπατούν στον αγώνα υπέρ της ζωής.

Προηγούμενη ενημέρωση: Ραντεβού στην πορεία με τις ροζ φιγούρες

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X