ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Πουλήθηκε το αρχοντικό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο

Το ποσό και η επισκέψεις της πριγκίπισσας Diana

O τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ πούλησε το αρχοντικό του στο Λονδίνο στο οποίο έζησε για 46 χρόνια με την σύζυγό του Άννα Μαρία της Δανία και μεγάλωσαν τα 5 παιδιά τους Αλεξία, Παύλο, Νικόλαο, Θεοδώρα και Φίλιππο.

Το αρχοντικό έχει έκταση 880 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στο Hampstead Heath κοντά στην περιοχή του Billionaire’s Row στην οποία κατοικούν δισεκατομμυριούχοι όπως προδίδει και το όνομά της.

Πουλήθηκε για 6 εκατομμύρια λίρες και αποτελούσε ένα από τα σπίτι που πολύ συχνά επισκεπτόταν η πριγκίπισσα Diana μαζί με τα παιδιά της στα τέλη της δεκαετίας του 1980 μιας και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι νονός του πρίγκιπα William.

To κτηματομεσιτικό γραφείο Glentree μάλιστα δήλωσε για το σπίτι ότι «Περνάς την λίμνη Γουαϊτστόουν στο Χάμπστεντ και μπαίνεις σε έναν σουρεαλιστικό, βουκολικό κόσμο παραμυθιού, γεμάτο με κόκκινους τηλεφωνικούς θαλάμους και πολλή πρασινάδα. Ο χώρος ποτέ δεν ήταν θέμα σε αυτή την κατοικία, που εκτείνεται σε περισσότερα από 800 τετραγωνικά μέτρα – κάτι που θεωρείται πολύ καλό καθώς ο ελληνικός βασιλικός τρόπος ζωής χαρακτηριζόταν από ένα ευρύ οικογενειακό περιβάλλον, με ένα κοινωνικό δίκτυο της ελίτ και στρατό οικιακού προσωπικού για να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους. Γι’ αυτό εξάλλου υπάρχουν 13 κρεβατοκάμαρες – σουίτες, όπου ένας μικρός στρατός θα μπορούσε να χαθεί πολύ εύκολα».

Ήταν το σπίτι το οποίο εγκαταστάθηκαν όταν έφυγαν από την Ελλάδα εξορίστηκαν από την Ελλάδα το 1967. Μετακόμισαν και πάλι στην Ελλάδα το 2013.

Οι κτηματομεσίτες τόνισαν ακόμα ότι «Ακόμα και για τους πιο κλειστούς κύκλους, θα ήταν δύσκολο να ξεπεράσει κανείς τους επιφανείς καλεσμένους που ήταν καλεσμένοι σε μία από τις πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν στην συγκεκριμένη ιδιοκτησία».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση