ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

Πού θα περάσουν τις διακοπές τους οι πολιτικοί αρχηγοί της Κύπρου;

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Μπορεί ο Ιούλιος να ήταν πλήρης εξελίξεων, τόσο στην οικονομία με τον Συνεργατισμό όσο και στο κυπριακό με την επίσκεψη της ειδικής απεσταλμένης των Ηνωμένων Εθνών Τζέιν Χολ Λουτ, ωστόσο, με την έναρξη του Αυγούστου τα κομματικά γραφεία κλείνουν και οι πολιτικοί αρχηγοί φορτώνουν μπαταρίες για το καυτό φθινόπωρο που αναμένεται στο κυπριακό.

Πρώτα Σεϋχέλλες, μετά Τρόοδος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχώρησε την Τετάρτη για Σεϋχέλλες. Όπως λέγεται θα μείνει σε θέρετρο φιλικού του προσώπου. Οι Σεϋχέλλες δεν αποτελούν για πρώτη φορά επιλογή για τον Νίκο Αναστασιάδη έχει παρευρεθεί εκεί και στο παρελθόν. Το πόσο θα μείνει είναι ένα ζήτημα ανοικτό που δεν γνωρίζουν ούτε οι στενοί του συνεργάτες, ωστόσο με την επιστροφή του θα επιλέξει να παραθερίσει στην εξοχική προεδρική κατοικία του Τροόδους.

Εκεί αναμένεται να υποδεχθεί και το υπουργικό συμβούλιο για σύσκεψη, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο.

Το ίδιο διάστημα που θα λείπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απουσιάζει στον εξωτερικό και ο Πρόεδρος της Βουλής, με αποτέλεσμα να προεδρεύει της Δημοκρατίας ο βουλευτής Λεμεσού Αδάμος Αδάμου.

Μετά την Αυστραλία η Αργάκα

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου είχε γυρίσει τον κόσμο με την έναρξη της θερινής περιόδου. Συγκεκριμένα είχε μεταβεί σε Ισραήλ, Βρυξέλλες, Γαλλία και ΗΠΑ, για επαγγελματικές συναντήσεις που στόχο είχαν κυρίως τις εξελίξεις στο κυπριακό. Ο κ. Νεοφύτου είχε κάνει και ένα μακρύ ταξίδι εκ μέρους της βουλής στην Αυστραλία για τις μαύρες επετείους της 15ης Ιουλίου και 20ης Ιουλίου, συνδυάζοντας το επαγγελματικό ταξίδι με στιγμές χαλάρωσης. Στην Αυστραλία είχε μεταβεί μαζί του και η γυναίκα του Μαρία Σελία.

Όπως λέγεται στην Πινδάρου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, θα μεταβεί το δεκαπενταύγουστο στην Αργάκα για να ξεκουραστεί και να φορτώσει τις μπαταρίες του όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο.

Την Πάφο θα επιλέξει και ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού κατά το δεκαπενταύγουστο. Ο ίδιος διατηρεί εξοχική κατοικία στις Αρόδες όπου εκεί παραθερίζει με την οικογένεια του κάθε χρόνο.

Ερώτημα παραμένει το τι θα κάνουν ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος οι οποίοι επί του παρόντος κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους θα επισκεφθεί την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά της.

Ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης θα επιλέξει να μείνει εντός Κύπρου παραθερίζοντας και αυτή τη χρονιά στον Πύργο Τυλληρίας.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναμένεται να αποχωρήσει στο εξωτερικό για κάποιες μέρες εντός δεκαπενταυγούστου, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό το που θα κατευθυνθεί.

Στην Πάφο θα μεταβεί και ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας. Ο κ. Λιλλήκας θα παραθερίζει με την οικογένειά του στο Λατσί όπου διατηρεί εξοχική οικία και θα κάνει τα μπάνια του στην ωραία παραλία του Ασπρόκρεμμου.

ΠΗΓΗ: kathimerini.com.cy

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση