ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες μέρες

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Σταδιακά ωστόσο από το μεσημέρι, θα αναπτυχθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και σε ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, κυρίως ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς ως βορειοανατολικούς, της ίδιας έντασης. Τοπικά ωστόσο, στο ανατολικό μισό του νησιού, θα πνέουν παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε νότιες ορεινές περιοχές.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό, για να κυμανθεί έτσι λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη και την Τετάρτη η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS