ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Πού αφήνει την περιουσία του ο πρίγκιπας Φίλιππος;

Άνοιξε η διαθήκη, αυτοί είναι οι 3 δικαιούχοι από το προσωπικό του παλατιού.

newsroom must

Ακριβοδίκαιος και με γνώμονα πάντα το τι απομένει στον άνθρωπο όταν πεθάνει, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ήταν έτοιμος να μοιράσει στους κοντινούς του ανθρώπους όλα όσα είχε, όταν θα ερχόταν η ώρα να φύγει από τη ζωή, κάτι που φάνηκε ακράδαντα με το άνοιγμα της διαθήκης του.

Έτσι, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα της “The Sun”, ο ίδιος, επέλεξε να μοιράσει την περιουσία του, γύρω στα 42 εκατομμύρια δολάρια, ανάμεσα στους κληρονόμους του, χωρίς να ξεχάσει και τον πρίγκιπα Harry, παρά τα όσα εξελίχθηκαν με την υπόθεσή του και την φυγή από τα βασιλικά του καθήκοντα, όσο ήταν στη ζωή ο Φίλιππος.

Από την άλλη, μπορεί η βασίλισσα να θεωρείται η κύρια κληρονόμος του, όμως ο ίδιος ήθελε να εξασφαλίσει το μέλλον των τριών βοηθών του στο παλάτι, κάτι που δεν γίνεται συνήθως στους βασιλικούς κύκλους. Έτσι, οι Archie Miller Bakewell (Ταξίαρχος), William Henderson (Ιπποκόμη) και Stephen Niedojadlo (υπηρέτης), έλαβαν με βάση το δημοσίευμα, μερίδιο από την κληρονομιά του.

Ακόμη, ο πρίγκιπας, εξασφάλισε και τα εγγόνια του, με τον πρίγκιπα Harry να λαμβάνει το μερίδιό του καθώς ο παππούς του, με βάση βασιλικές πηγές δεν είχε σκοπό να τον τιμωρήσει, ούτε να του κρατήσει κακία για όσα είχαν ειπωθεί. Όσον αφορά τα παιδιά του, πέραν από την περιουσία που τους αναλογεί, οι ίδιοι πρόκειται να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποια και όσα βιβλία επιθυμούν από την προσωπική του συλλογή.

Φυσικά, η βασιλική οικογένεια δεν αναμένεται να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα, ανακοινώνοντας ότι πρόκειται για ευαίσθητο και προσωπικό ζήτημα, που πρόκειται να διευθετηθεί ιδιωτικά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση