ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Power of Love»: Ποια πρώην παίκτρια δέχτηκε ανήθικη πρόταση στα social media;

Δέσποινα Άσπρου

Λίγο μετά την Ιωάννα Τούνη, η οποία παραδέχτηκε δημόσια πως έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση στο Instagram, μια ακόμη επώνυμη Ελληνίδα βρέθηκε στην ίδια θέση. Ο λογος για την πρώην παίκτρια του «Power of Love», Άννα Λορένη.

Αναλυτικότερα, η Άννα ανήρτησε στα InstaStories της το μήνυμα που έλαβε από κάποιον άντρα, ο οποίος της παρουσιάστηκε ως booker, προκειμένου να του κάνει συντροφιά για ένα Σαββατοκύριακο, έναντι αμοιβής.

Το μήνυμα έγραφε, στα αγγλικά: «Εργάζομαι ως booker και ψάχνω για νέα όμορφα κορίτσια, όπως εσείς, θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα μου; Ένας από τους πελάτες μου θα ήθελε πολύ να σας προσκαλέσει για ένα πολυτελές Σαββατοκύριακο στη βίλα του. Θα του κρατήσετε συντροφιά και θα σας ανταμείψει με 20.000 δολάρια. Όλα τα άλλα έξοδα καλυμμένα! Σας ενδιαφέρει αυτό;».«Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά η πορνεία δεν είναι αυτό που κάνω για να ζήσω», έγραψε η ίδια και δημοσίευσε τη συνομιλία τους σχολιάζοντας: «Έχω πάρει τόσα μηνύματα για το ποστ, απίστευτο. Για όσους δεν καταλάβετε κάποιος προσφέρει 20 χιλιάδες δολάρια για ένα Σαββατοκύριακο μαζί μου. Welcome to the jungle».

Δείτε την ανάρτηση:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X