ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πότε το safepass ακυρώνεται;

''Η τελευταία ημερομηνία και ώρα ενημέρωσης αναγράφεται στο τέλος των Ρυθμίσεων – Settings της εφαρμογής, κάτω από την Επαναφόρτωση – Reload''

Την προσωρινή ανάκληση της εγκυρότητας των Ευρωπαϊκών Ψηφιακών Πιστοποιητικών COVID (EUDCC) που αφορούν σε εμβολιασμό και νόσηση (για σκοπούς safe pass) ατόμων που έχουν διαγνωστεί θετικά στη νόσο Covid-19, για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο παραμένουν υπό υποχρεωτικό περιορισμό ή αυτοπεριορισμό, ανακοίνωσε σήμερα το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Σημειώνεται πως στις εν λόγω περιπτώσεις το αποτέλεσμα του ελέγχου safepass μέσω της εφαρμογής CovScan Cyprus θα είναι Κόκκινο: Μη Έγκυρο.

Στην ανακοίνωση του Υφυπουργείου τονίζεται επίσης πως προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία της εφαρμογής CovScan Cyprus και τη διασφάλιση αξιόπιστων αποτελεσμάτων ελέγχου είναι οι ενημερωμένοι Εθνικοί Κανόνες ελέγχου και τα ενημερωμένα Κλειδιά (Trusted Public Keys), υπενθυμίζοντας πως η ενημέρωση των εθνικών κανόνων θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά ημερησίως.

Η τελευταία ημερομηνία και ώρα ενημέρωσης αναγράφεται στο τέλος των Ρυθμίσεων (Settings) της εφαρμογής, κάτω από την επιλογή Επαναφόρτωση (Reload). Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται καμία ημερομηνία (ή αν η ημερομηνία δεν είναι η σημερινή), οι χρήστες καλούνται να ελέγξουν τη συνδεσιμότητα της εφαρμογής με το διαδίκτυο και να ξαναδοκιμάσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS