ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Πως θα είναι ο καιρός σήμερα και τις επόμενες μέρες

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Μαρία Καραμάνου

Τη Δευτέρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά διαστήματα θα αναπτύσσονται και τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, οι οποίες, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Κατά τις βραδινές ώρες και μετά, αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα σε περιοχές δυτικά και στα βόρεια, όπου δεν αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης σύντομης καταιγίδας. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι.

Την Τρίτη, τις πρωινές ώρες αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα παράλια και ιδιαίτερα στα δυτικά και στα βόρεια, όπου δεν αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης σύντομης καταιγίδας. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται παροδικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά.

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα, θα σημειώσει μικρή πτώση, για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τα επίπεδα της εποχής, ωστόσο μέχρι την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

(ΚΥΠΕ/ΠΚ/ΗΦ)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS