ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ποιος είναι ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος που κατηγορείται για βιασμό;

Ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος κατηγορείται για βιασμό

Η είδηση ότι ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος κατηγορείται για βιασμό έχει «ταράξει» για άλλη μία φορά τα νερά της εγχώριας showbiz. Ύστερα από τη γνωστοποίηση της είδησης ο ίδιος ανήρτησε ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο τοποθετήθηκε για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν λέγοντας πως πρόκειται για ψευδή καταγγελία και παράλληλα παραιτήθηκε από το σήριαλ του Alpha. 

Ο Κώστας Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Είναι γνωστός στα τηλεοπτικά δρώμενα της Ελλάδας ως ο σκηνοθέτης πολλών τηλεοπτικών επιτυχιών μέχρι σήμερα όπως το «Τμήμα Ηθών», η «Βέρα στο δεξί», η «Λόλα», ο «Έρωτας», το «Κάρμα» και τώρα της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του Ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης.

Πέραν των μεγάλων επιτυχιών που έκανε εγχώρια, ο σκηνοθέτης μετακόμισε στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για να κυνηγήσει κι εκεί τ' όνειρό του και να διευρύνει τις γνώσεις του στον τομέα του. Όταν γύρισε στην Ελλάδα μπήκε στην ομάδα του Alpha για ν' αναλάβει τη σειρά «Σασμός» η οποία και σημειώνει τεράστια επιτυχία δίνοντας ξανά έναυσμα και πνοή στο είδος της μυθοπλασίας στην Ελλάδα. 

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση του σκηνοθέτη στο Facebook μετά τις κατηγορίες περί βιασμού:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση