ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ποιός είναι ο 25χρονος που έγινε ο νεότερος γερουσιαστής στην αμερικανική ιστορία

Οι σέξι αναρτήσεις στα social media, ο έρωτας της ζωής του και το τροχαίο ατύχημα που σημάδεψε την ζωή του

newsroom must

Ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος Madison Cawthorn, 25 ετών, εκλέγεται στη Γερουσία με την έδρα της Βόρειας Καρολίνας και γίνεται έτσι ο νεότερος γερουσιαστής στην αμερικανική ιστορία και το πρώτο μέλος της Άνω Βουλής των ΗΠΑ που είναι γεννημένο στα χρόνια του 1990, αναφέρει η εφημερίδα Washington Post.

"Από τα βάθη της καρδιάς μου, Σας Ευχαριστώ. Όλη η δόξα πηγαίνει στον Θεό και είμαι ενθουσιασμένος που θα υπηρετήσω το κάθε μέλος αυτής της περιφέρειας", έγραψε ο Κόθορν στο Twitter.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Madison Cawthorn, ο οποίος έκλεισε τα 25 του τον Αύγουστο, επικράτησε του Δημοκρατικού Μο Ντέιβιντ με 54,4% έναντι 42,4% στην κατά κύριο λόγο ρεπουμπλικανική αυτή πολιτεία.

Με την εκλογή του ο Cawthorn παίρνει τον τίτλο του νεότερου γερουσιαστή από την Δημοκρατική γερουσιαστή της Νέας Υόρκης Alexandria Ocasio-Cortez, η οποία είναι 31 και επανεξελέγη χθες. 


@madisoncawthorn

Ποιος είναι όμως ο Madison Cawthorn; Ο νεότερος γερουσιαστής στην ιστορία των ΗΠΑ, γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1995, στη Βόρεια Κορολίνα. Κατά την διάρκεια των εφηβικών του χρόνων, δούλευε σε ένα τοπικό εστιατόριο, ενώ το 2014 ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ Mark Meadows όρισε τον Κόθορν στην Αμερικανική Ναυτική Ακαδημία, αλλά η αίτησή του απορρίφθηκε πριν από το αυτοκινητιστικό ατύχημα του 2014.

Το τροχαίο ατύχημα και η παράλυση: Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, το 2014 -όταν δηλαδή ο Madison Cawthorn ήταν 18 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά ενώ επέστρεψε από ένα ταξίδι αναψυχής στη Φλόριντα. Πιο συγκεκριμένα, κατά την επιστροφή του, ο φίλος του που οδηγούσε το αυτοκίνητο, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και αυτό οδήγησε υο αυτοκίνητό τους, ένα SUV, να πέσει σε τσιμεντένιο φράγμα.

Το σήμερα: Αν και άλλα παιδιά στην ηλικία του αν βίωναν ένα αντίστοιχο περιστατικό, μπορεί και να τα παρατούσαν, ο Madison αποφάσισε να κυνηγήσει τους στόχους του και να φτάσει εδώ που είναι σήμερα. Πέρα από την επαγγελματική του επιτυχία, φαίνεται να τα πάει εξαίσια και στην προσωπική του ζωή - αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει παντρευτεί με τον έρωτα της ζωής του, την  επαγγελματία αθλήτρια του cross fit, Cristina Bayardelle. Παράλληλα, όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις του, ο ίδιος έχει πάθος με την γυμναστική και τα extreme sports. Πέρα από αυτά, ο νεαρός γερουσιαστής φαίνεται γεμάτος ζωή, όρεξη και όπως οι περισσότεροι από εμάς, λατρεύει τα social media!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madison Cawthorn (@madisoncawthorn) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madison Cawthorn (@madisoncawthorn) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X