ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ποιοι θα παρευρεθούν στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου;

Εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας μόνο 30 άτομα θα δώσουν το «παρών» τους.

newsroom must

Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου θα τελεστεί το Σάββατο, 17 Απριλίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Windsor, δεν θα είναι σαν καμία από τις κηδείες άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας. Αυτό λόγω των περιορισμών της πανδημίας αλλά και επειδή ο ίδιος ο είχε εκφράσει την επιθυμία η κηδεία του να είναι ιδιωτική, χωρίς «φασαρία».

Για την κηδεία του έχει επιβεβαιωθεί ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να παρευρεθούν. Εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας μόνο 30 άτομα θα δώσουν το «παρών» τους.

Η βασίλισσα είχε την τελική απόφαση για το ποιοι θα είναι «παρών» στην κηδεία του Πρίγκιπα. Εκτός από την ίδια, θα παραβρεθούν ο πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης. Η μοναχοκόρη της βασίλισσας, πριγκίπισσα Άννα, θα είναι παρούσα μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της, αξιωματικό του Ναυτικού, Sir Timothy Laurence και τα δύο παιδιά της, την Zara Tindall με τον σύζυγό της, Mike Tindall και τον γιο της Peter Philips.

Ο πρίγκιπας Andrew χωρίς την πρώην σύζυγό του Sarah Ferguson -αν και οι δυο τους παρά το διαζύγιο το 1996, ζουν μαζί στο Royal Lodge στα εδάφη του κάστρου του Windsor. Ο δούκας του Εδιμβούργου μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε το 1992, αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον γιο του, όταν κυκλοφόρησαν στον βρετανικό Τύπο τόπλες φωτογραφίες της παρέα με Τεξανό επιχειρηματία από διακοπές στη Νότια Γαλλία σταμάτησε να την συμπαθεί.

Ο Πρίγκιπας Edward θα παρευρεθεί μαζί με την σύζυγό του, Sophie, κόμισσα του Wessex και τα δύο παιδιά τους, την 17χρονη Lady Louise και τον 13χρονο James.

Θα παρευρεθεί η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της και εκατομμυριούχο του real estate Esoardo Mapelli Mozzi και η πριγκίπισσα Ευγενία με τον επιχειρηματία Jack Brooksbank.

Ο πρίγκιπας William θα είναι παρών συνοδευόμενος από την Kate Middleton αλλά δεν θα είναι μαζί τους τα τρία παιδιά τους, τα οποία είναι πολύ μικρά για να αντιληφθούν τι συμβαίνει.

Ο πρίγκιπας Harry για να βρίσκεται στην κηδεία του παππού του, ταξίδεψε από τις ΗΠΑ, όπου ζει μόνιμα εδώ και ένα χρόνο με τη Meghan Markle και τον γιο τους Archie.

Στην κηδεία θα παρευρεθούν ο Δούκας του Kent, o οποίος είναι πρώτος ξάδελφος της Βασίλισσας από την πλευρά του πατέρα του και από την πλευρά της μητέρας του ήταν ξάδελφος με τον Φίλιππο. O Richard Δούκας του Gloucester πρώτος ξάδελφος της Βασίλισσας, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα ξαδέλφη της Βασίλισσας και bridesmaid στον γάμο της με τον Φίλιππο, o Πρίγκιπας Bernhard ανιψιός του Φίλιππου, ο Donatus ο οποίος θα βρίσκεται εκεί ως αντιπρόσωπος των μικρότερων αδερφών του Φίλιππου, Sophie και Cecilie.

 Επίσης στη λίστα με τους προσκεκλημένους θα είναι ο David Armstrong Jones ανιψιός της βασίλισσας, γιος της Πργκίπισσας Μαργαρίτας, η Penelope Knatchbull, η μοναδική ανιψιά της βασίλισσας, κόρη της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Lady Sarah Chatto με τον σύζυγό της Daniel Chatto.

Ανάμεσα στους 29 γαλαζοαίματους που θα συνοδεύσουν τον Δούκα του Εδιμβούργου στην τελευταία του κατοικία η παρουσία ενός «κοινού θνητού», που για περισσότερο από μια δεκαετία βρισκόταν στο πλευρό του Φίλιππου θεωρείται βέβαιη.

Πρόκειται για τον ταξίαρχο Archie Miller Bakewell, ιδιαίτερο γραμματέα του βασιλικού συζύγου, ο οποίος ξεκίνησε να εργάζεται για τον Φίλιππο το 2010. Ήταν το δεξί χέρι του πρίγκιπα, άτομο της εμπιστοσύνης του και υπεύθυνος για τον προγραμματισμό των επίσημων υποχρεώσεων του, πριν σπό την παραίτηση του Φίλιππου το 2017.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση