ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ποιοι θα ''παλέψουν'' για την Eurovision 2015

Η ημερομηνία λήξης αποστολής των τραγουδιών έχει τελειώσει, η κριτική επιτροπή έχει επιλεχθεί και τώρα μένει να μάθουμε ποιοι καλλιτέχνες μπαίνουν στην μεγάλη μάχη για το euro - ticket του ευρωπαικού διαγωνισμού της Eurovision.

Ποια ονόματα θα ''παλέψουν'' τηλεοπτικά για να καταφέρει ένας από αυτούς να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision; Ποιοι καλλιτέχνες αλλά και δημιουργοί ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια πως ήδη έχουν στείλει τραγούδι στο κρατικό κανάλι της Κύπρου;  
Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες δυνατά ονόματα της Κύπρου και όχι μόνο θέλουν να... πάνε Eurovision με τα χρώματα της μεγαλονήσου.

Ονόματα όπως οι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος έχει γράψει τραγούδι για τον αδελφό του, Στέφανο, Ζήνωνας Ζηντίλης, Δήμος Μπέκε (πρώην ONE), Έυα Κυριάκου (με Σουηδούς και Κύπριους παραγωγούς), Βαλάντω Τρύφωνος, το γνωστό ροκ συγκρότημα της Κύπρου, Minus One, η Ιωάννα Πρωτόπαπα με τον John Themis, ο Yuri και η Αίμιλη (από το The Voice), ο Μιχάλης Αντωνίου, Ανδρέας Αναστασίου και πολλοί άλλοι οι οποίοι κρατάνε ακόμα τα... χαρτιά τους κλειστά.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση