ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Ποινικό αδίκημα»... το ντεκολτέ χωρίς σουτιέν στην Τουρκία

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με το... ανοιχτό ντεκολτέ Τουρκάλας ηθοποιού

Γιώργος Γκαρακλίδης

Σάλο θα χαρακτήριζε κανείς αυτό που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για ένα... ανοιχτό ντεκολτέ Τουρκάλας ηθοποιού. 

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Melin Sezen παρέλαβε βραβείο σε gala και για την περίσταη, επίλεξε να φορέσει ένα φόρεμα το οποίο είχε ένα εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Η εμφάνισή της, όσο ωραία και αν ήταν, μπήκε στο στόχαστρο σχολίων από μέλος του κόμματος της Τουρκικής Δράσης ονόματι Ahmet Çakar ο οποίος βλέποντας το αντέδρασε αρνητικά λέγοντας πως "ένα τέτοιου είδους ντεκολτέ αποτελεί ποινικό αδίκημα. Χωρίς να υπάρχει ανάγκη καταγγελίας διότι το ντεκολτέ είναι βαθύ, φαίνεται το στήθος και το δείχνει μέσα στην κοινωνία".  

Αυτά ήταν τα λόγια του Τούρκου πολιτικού τα οποία έδωσαν σειρά για καταιγισμό σχολίων τόσο από την ηθοποιό όσο και από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Hurriyet» η οποία δημιούργησε πρωτοσέλιδο με το όλο θέμα με τίτλο:

«Οι γυναίκες εσάς θα ρωτήσουν για το τι θα φορέσουν;».

Η δημοσιογράφος Nevşin Mengü,, σχολίασε τις δηλώσεις του Ahmet Çakar λέγοντας:

«Είναι ποινικό αδίκημα και το ντεκολτέ! Να συλληφθεί κι αυτή δηλαδή απλώς επειδή φόρεσε αποκαλυπτικό φόρεμα; Έχουν γίνει μόδα οι συλλήψεις σ' αυτή τη χώρα. Άλλη χώρα της δυτικής κοινωνίας που να φοβάται τόσο πολύ το γυναικείο στήθος υπάρχει;».

Η ίδια η ηθοποιός σχολίασε στο Twitter λακωνικά και προσεγμένα:

«Θα συνεχίσω κανονικά τη ζωή μου».

Αποτελεί ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα το γεγονός ότι κάτι τόσο «ασήμαντο» που θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και απλά να το δει ο κόσμος ως μέρος της επιλογής ενδυμασίας ενός ανθρώπου, τελικά κατέληξε να δίνει σκάνδαλο και ροή σχολίων. 

Δείτε την «πέτρα του σκανδάλου» που «ξεσήκωσε» σχόλια στη χώρα:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CINÉFLIX (@cineflixcine)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS